2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Sérült lelkű hatalommániások

Óvodásoknak, kisiskolásoknak szervez farsangi menetet Miskolcon Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő. A menetre, amelynek útvonalát a rendőrség biztosítja, az intézmények meghívást kaptak.

Az intézmények – a Belvárosi Óvoda mindenképpen – szülői kísérethez kötik a gyerekek részvételét, a gyermekek biztonságára hivatkozva, holott egyetlen más esetben (Mikulás-vonat, tanulmányi kirándulások) sem teszik kötelezővé az 1 gyerek, 1 szülő elvet.

Felháborító és gusztustalan, amit a Fidesz művel az országban, a városban. Nem ez az első eset, hogy gyerekeket használnak fel politikai manipulációikhoz, ám Csöbör Katalin abban mindenképpen viszi a prímet, hogy akciójával szembe állítja a gyereket a szülővel: ha a szülő nem kíváncsi Csöbörre, a gyerek sem mehet a farsangra.
Ilyen ördögi tervet csak sérült lelkű emberek képesek kiagyalni. Olyanok, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a hatalmukhoz, mert a való világban, saját képességeik alapján, képtelenek lennének boldogulni.
Persze mit várjunk egy olyan embertől, aki nő létére megszavazza a nőverés ellen tiltakozó országgyűlési képviselőnők megbüntetését?

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek