2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Részvétnyilvánítás Kopetti Tamás képviselőjelöltünk tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt

Részvétnyilvánítás Kopetti Tamás képviselőjelöltünk tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt

Részvétnyilvánítás Kopetti Tamás képviselőjelöltünk tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt
Kopetti Tamás, a Jobbik Győr-Moson-Sopron megyei 5-ös választókerületben induló egyéni országgyűlési képviselőjelöltje szombat éjszaka 47 évesen tragikus hirtelenséggel szívrohamban elhunyt.

A Jobbik megyei és országos közösségét megdöbbentette és lesújtotta Tamás halála, akivel a miskolci kampánynyitónkon még együtt tehettük le képviselőjelölti eskünket a Szent Korona másolata előtt.

Kopetti Tamás meghatározó megyei vezetője és szervezője volt a Jobbiknak Győr-Moson-Sopron megyében. 2007-ben ő alapította meg a mosonmagyaróvári Jobbikot, s tegnapi haláláig vezette is azt. Tamás mosonmagyaróvári önkormányzati és Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlési képviselőként is mindent megtett a város és a megye lakosságának hatékony érdekképviseletéért, emellett megyei alelnökként is többször újraválasztották párttársai.

A Jobbik országos elnöksége megrendülten részvétét fejezi ki elhunyt harcostársunk családjának, gyermekeinek, barátainak, tisztelőinek és a Győr-Moson-Sopron megyei jobbikos tagtársainknak. Kopetti Tamást a Jobbik saját halottjának tekinti.

Szabó Gábor pártigazgató

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek