2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Reagálás Orbán Viktor évértékelőjére: a második Orbán-kormány ténykedése nem sikertörténet

Reagálás Orbán Viktor évértékelőjére: a második Orbán-kormány ténykedése nem sikertörténet

A kormányfő győzelmi jelentéséhez képest valójában sajnos korántsem olyan fényes a helyzet Magyarországon. Orbán Viktor a WikiLeaksen korábban kiszivárgottak szerint az amerikai nagykövetnek és a külföldi befektetőknek őszintébben fogalmazott az ország helyzetét illetően, és a jelentés kiszivárgása óta tudjuk, mire intett: ne figyeljünk arra, amit a megválasztásáért mond!
Közel félmillió honfitársunk kényszerült külföldre megélhetést keresni, akiket a közmunkásokkal együtt aktív munkavállalóként beleszámítanak a hazai foglalkoztatási statisztikákba. Emellett a kormány olyan multinacionális cégekkel kötött stratégiai megállapodásokat, amelyek a nyugati bér töredékét fizetik a magyar embereknek ugyanazért munkáért.

A két hét alatt rendet teszünk orbáni ígérete a ciklus végére sem valósult meg, sőt egyre több olyan brutális bűncselekmény történik, amelynek áldozatai a legkiszolgáltatottabb társadalmi csoportokból, az idősek, a nők és gyermekek közül kerülnek ki.

Elszámoltatás lényegében nem történt, több elszámoltatási kormánybiztos volt, mint elszámoltatott.

A devizahitelesek széles tömegeinek problémáját sem sikerült megoldani, számos kormányzati kísérlet csődöt mondott.

Annak az országnak a kormánya, ahonnan félmillióan kivándorolnak, nem teljesít jól; amiben viszont Európa első helyén állunk éppen a Fidesz-kormány adóemelése miatt, az az áfakulcs mértéke.

Mindezen problémák megoldása egy Jobbik-kormányra vár, amely nem csak az elmúlt négy évet, de az elmúlt huszonnégy évet fogja leváltani.

Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…