2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Reagálás Orbán Viktor február 27-én Ózdon megtartott tájékoztatójára

Orbán Viktor, elvileg minden magyar miniszterelnöke csütörtökön, Ózdon csak saját válogatott közönsége előtt merte elmondani, mire van szüksége Ózdnak, és ebből adódóan, mi az, amit a Fidesz nem teljesített 2010-es választási ígéreteiből.

Miniszterelnök úr a közbiztonság megerősítéséről és a munkahelyteremtés fontosságáról beszélt, ami kétségtelenül igaz, de az elmúlt négy év fényében annak megvalósítására a Fidesz teljesen alkalmatlannak bizonyult.

Az ózdiak hamarosan értékelni fogják a Fidesz teljesítményét, előtte azonban szívesen feltették volna kérdéseiket a kormányfőnek, mert a csökkenő életszínvonalra, a megannyi erőszakos bűncselekményre, a bedőlő devizahitelekre a kormány sikereiről „mesélő” óriásplakátok nem adnak magyarázatot. Úgy tűnik Orbán Viktor sem, aki tettek helyett még mindig csak álmodozik az élhető Ózdról. Április 6-án a választókon a sor, hogy felébresszék, és – ha már személyesen erre nem kaptak lehetőséget – a szavazófülkében mondják el neki: Ózd nem kér többet az elmúlt 24 évből.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…