2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Fél óra alatt rendőrkézen

Egy 87 éves bácsit rabolt ki Miskolcon az a fiatalkorú, akit a rendőrök 30 percen belül elfogtak.

A Miskolci Rendőrkapitányság Járőrszolgálati Alosztályának munkatársai 2014. február 24-én szolgálatellátásuk során 11 óra 35 perckor Miskolc, József Attila úti garázssoron egy idős férfire lettek figyelmesek, akinek arca és ruházata is sáros volt. A 87 éves öreg úr elmondta a rendőröknek, hogy pár perccel korábban egy fiatal fiú támadt rá, aki minden előzmény nélkül bántalmazta, majd a nála lévő pár száz forintját erőszakkal elvette. Az egyenruhások mentőt hívtak az idős sértetthez, majd megkezdték az elkövető felkutatását, akit a sértett védekezése közben nála lévő zsebkésével lábán megvágott. A járőrök rövid időn belül a helyszín közelében elfogták a vérző lábú fiatalkorú férfit, akit előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett fiatalkorút a hatóság bűnügyi őrizetbe vette egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság 2014. február 27-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek