2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

„Összefogás” helyett elszámoltatás lesz!

Inkább megmosolyogtató, mint komolyan veendő Gyurcsány Ferenc felvetése egy állítólagos összefogásról a szalonképesebb Jobbikkal. A nemzeti párt ugyanis korábban is számos alkalommal leszögezte: nem kíván összefogni a XX. század egyik leszerepelt politikai erejével sem: sem a korrupció mocsarában fetrengő Fidesszel, sem az országot gazdaságilag tönkretevő, szintén korrupciós ügyeikről híres MSZP-vel vagy a belőlük kiváló DK-val, hanem egyedül szeretnénk elnyerni a választók bizalmát.

Erről beszélt Vona Gábor is a Kossuth Rádiónak adott interjújában. A Jobbik elnöke kifejtette még: a centrális erőtér megbukott, a bizonytalanok vannak ma Magyarországon többségben, ők pedig biztosak abban, hogy kormányt akarnak váltani. A kormányváltó hangulat adott, ezért sem bír a Fidesz időközi választást nyerni. A bizonytalanok kormányváltó erőt keresnek, és nekünk az a feladatunk az elkövetkező két évben, hogy a kormányváltó erőt felmutassuk a számukra. A DK szavazóit is meg kell győzni arról, hogy Gyurcsány Ferenc becsapja őket, nem képviseli a kisemberek érdekeit, a Jobbik programja nekik is megoldást jelenthet adott esetben.

Az elmúlt elmúlt hat évben elszabotált elszámoltatás sem maradhat el, az érinteni fogja a Gyurcsány- és az Orbán-kormányokat egyaránt.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek