2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: Kövér mindentől retteg, ami felett nincs hatalma

A Fidesz egyik alapítója, később elnöke, az Országgyűlés jelenlegi elnöke 2016-ban azt nyilatkozta egy lengyel lapnak, hogy a „keresztény, illetve a konzervatív értékektől eltérő szemlélet terjesztésében jelentős szerepet tölt be a nehezen szabályozható, ugyanakkor a nemzetközi tőke és a nagy cégek által ellenőrzött internet és média, amely halálos fenyegetés a demokráciára.”

A „házelnök” szavaival visszavitt minket a múlt század ötvenes éveibe. Kövér gondolata rettegésről, szorongásról árulkodik.A Fidesznek nincs és nem is lesz hatalma az internet felett, amely, bizony a szabadság egyik garanciája, és ez bíztató a jövőre nézve.

Viszont, ha a Fidesz úgy gondolja, hogy a média és az internet fenyegeti a demokráciát, akkor felszólítjuk őket, hogy a Fidesz többé ne használja egyik felületet sem. Szüntessék meg lapjaikat, tévéiket, az összes fideszes internetes portált. Védjék meg ezzel a demokráciát, és ne hagyják, hogy ezek halálra fenyegessenek minket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…