2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Pásztor Albert: Miskolcot vissza kell adni a miskolciaknak

Miskolcot vissza kell adni a miskolciaknak – jelentette ki Pásztor Albert független polgármesterjelölt szerdán, az avasi kilátóban tartott sajtótájékoztatón.

Úgy fogalmazott, meggyőződése, hogy nincs még egy olyan nagyváros Magyarországon, amely annyira vágyna a sikerre, mint Miskolc. Véleménye szerint Miskolc megérdemli a sikert, “megszenvedett érte”.

Hozzáfűzte, a miskolciakat csak “becsülettel és tisztességgel lehet jól szolgálni”, ezért az őt támogató szervezetek közös képviselőjelöltjeitől – önmagát is ideértve – elvárja, hogy írásban nyilatkozzanak arról, rokonaik, hozzátartozóik Miskolc költségvetésének terhére semmilyen előnyt nem élvezhetnek, “érdekükben eljárni tilos”. Megválasztásuk után pedig azonnal vagyonnyilatkozatot tesznek a sajtó nyilvánossága előtt, és ezt minden évben megismétlik – mondta Pásztor Albert.

Elindítanak egy úgynevezett városkonzultációt a következő hetekben, végiglátogatva a húsz miskolci önkormányzati választókörzetet, mert egy hiteles, támogatásra méltó városprogram csak a miskolci emberek javaslataira épülhet – mondta.

Kitért arra, hogy szorgalmazza majd egy ciklusokon átívelő Miskolc-alkotmány megalkotását, elfogadását. A dokumentum kötelező érvényű lesz: a mindenkori városvezetőség stabilitást, fejlődést megalapozó vonalvezetője, az egész város alapokmánya – tette hozzá.

A sajtótájékoztatón bemutatták a Pásztor Albertet támogató pártok, az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt-PM közös önkormányzati képviselőjelöltjeit is.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …