2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Jobbik: Miskolcot vissza fogjuk venni azoktól, akik kifosztották

Reagálás Pásztor Albert mai (július 23.) sajtótájékoztatójára:

Pásztor Albert olyanokkal adatná vissza Miskolcot a miskolciaknak, akik a Fidesszel karöltve maguk is tevékenyen részt vettek abban, hogy ma az ország egyik legsikertelenebb városában élhetünk. Egy olyan városban, amelyet a több tízezren hagytak el, ahol folyamatosan szűnnek meg az értékteremtő munkahelyek, ahová ezrével költöznek be az együttélésre képtelenek, ahol az életszínvonal drasztikusan csökken, és ahol csak az elmúlt 24 év városvezetői tudhattak maguk mögött jelentős vagyongyarapodást. Vajon miből futotta nekik belvárosi palotákra? Vajon mennyit ér azoknak a vagyonnyilatkozata, akiknek a pártjában Simon Gáborok nyugodtan titkolhattak el több százmilliós külföldi bankszámlákat? Az ilyen emberek nyilatkozataira a miskolciak már egy garast sem adnak.

A Jobbik ezúton szeretné megnyugtatni Pásztor Albertet, amint ősztől átvesszük Miskolc vezetését, átfogó vagyonosodási vizsgálatot fogunk kezdeményezni azokkal a jelenlegi és egykori városvezetőkkel és holdingvezérekkel szemben – legyenek szocialisták vagy fideszesek –, akik az elmúlt években saját és környezetük érdekeit láthatóan a közérdek elé helyezték. Ennek részeként ki fogjuk deríteni azt is, kikkel szűrte össze a levet a gyurcsányisták polgármesterjelöltje.

Miskolcnak megújulásra van szüksége, új, hiteles és megbízható politikusokra, akik képesek véget vetni az elmúlt 24 év korrupcióban gyökerező városrombolásának, akik képesek lét- és közbiztonságot teremteni, akik képesek visszavenni Miskolcot azoktól, akik kifosztották.

Jakab Péter, a Jobbik polgármesterjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …