2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

MSZP:A Fidesz idén sem épít stadiont Diósgyőrben

Követeljük, hogy Kriza Ákos hívja össze Miskolc önkormányzatának rendkívüli közgyűlését. Ott hozza nyilvánosságra azokat a szerződéseket, megállapodásokat, amelyeket a kormánnyal kötöttek, s mutassa be a város közvéleménye előtt a stadionépítés engedélyes terveit is. Követeljük továbbá, hogy tisztázza, miért nem történt még egy kapavágás sem Diósgyőrben.
A hazug telepfelszámolási program miatt a Belügyminisztériumban csütörtökön gyámság alá helyezték Kriza Ákost, ma pedig nyilvánvaló vált, hogy a kormány a stadion ügyben is elengedte a jelenlegi miskolci polgármester kezét. A lebukott és megbukott miskolci városvezetés azonban beismerés helyett inkább a baloldalt okolja ezért, azokat, akik korábban nemcsak beszéltek a stadion megújításáról, hanem el is kezdték a munkát.

A Fidesz miskolci „ki tud nagyobbat hazudni” vetélkedőjének heti főszereplőjeként pénteken is Kiss János frakcióvezető volt Kriza Ákos magyar hangja. A sajtótájékoztatóján elhangzottak többsége értelmezhetetlen, leszámítva egy mondatot: azt, melyben megfenyegette a miskolciakat. Közölte ugyanis a városlakókkal, hogy ha stadiont akarnak, akkor a Fideszre kell szavazniuk.

Kiss ezzel elismerte, hogy az önkormányzati választásokig egy kapavágás sem lesz a stadionnál.

A Fidesz két és fél éve ígérgeti, hogy elkezdődik az építkezés. Azóta felépült Felcsút, Debrecen, Mezőkövesd stadionja, a Ferencváros arénája, a miskolciaknak viszont csak a mézesmadzag jutott.

Az MSZP, a DK és az Együtt miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum