2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

ZÖLDÜL A KOLORCITY KAZINCBARCIKA!

AUGUSZTUS 23-24., CSÓNAKÁZÓ-TÓ, KAZINCBARCIKA

Az augusztus 8-30. között megrendezett KolorCity Kazincbarcika az ország legszínesebb városává kívánja tenni a települést, melyből természetesen a zöld sem hiányozhat! Augusztus 23-24-én a fesztiválon belül szervezett Kolorpiknik kulturális eseményeit tovább színesíti a környezettudatosságot népszerűsítő Tudomány mindenkinek programsorozat, mely a megújuló energiák és az energiatakarékosság terén kínál számos hasznos információt az érdeklődőknek.
Kazinbarcika úgy döntött, szakít a borsodi szürke város imázzsal és egy határozott fordulatot véve színes várossá avanzsál. A település immáron másodszorra rendezi meg a KolorCity Kazincbarcika összművészeti fesztivált, melynek gazdag kulturális programjából a környezetvédelem sem hiányozhat.
A Csónakázó-tó mellett található Tudomány mindenkinek környezetvédelmi programhelyszín megannyi környezet- és pénztárcabarát megoldást kínál a látogatóknak a Kolorpiknik keretében, augusztus 23-án 14-20 óra és 24-én 10-18 óra között. Az érdeklődők megtanulhatják, hogyan használhatók a megújuló energiák fűtésrásegítéshez, víztakarékos locsoláshoz vagy áramtermeléshez, elsajátíthatják a szalmabála-építészet fortélyait és megismerkedhetnek olyan energiahatékonyságot ösztönző innovációkkal, mint a hőtükörként funkcionáló festék vagy a vízfogyasztást akár felére csökkentő perlátor. Az ifjabb látogatók sem fognak csalódni, hiszen számos izgalmas készségfejlesztő és ismeretterjesztő játék vár majd rájuk az öko-játszótéren.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum