2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Miskolc városa Orosz Lajost saját halottjának tekinti

Közlemény

Megdöbbenéssel és mély fájdalommal értesültünk arról, hogy életének 53. évében, tragikus körülmények között, csütörtökön elhunyt Orosz Lajos, Miskolc város egykori alpolgármestere. Sajnos, nem sokkal később kaptuk a hírt, hogy felesége sem élte túl a balesetet.
Orosz Lajos 16 éven keresztül, 1994 és 2010 között képviselte a martin-kertvárosiak megbízásából az ott lakók érdekeit, 2002 és 2010 között Miskolc egyik alpolgármestereként szolgálta városunkat . A városüzemeltetés mellett a sportügyekkel kapcsolatos teendőket intézte. Hivatali ideje alatt többek között olyan nagy sportberuházások valósulhattak meg Miskolcon, mint a városi sprtcsarnok felújítása, a Jégcsarnok és a Dr. Kemény Dénes Sportuszoda megépítése. A városért végzett odaadó tevékenységéért és szelíd emberségért szerették és megbecsülték a miskolci polgárok. Orosz Lajos és felesége tragikus halála súlyos veszteség a családnak és Miskolc város közösségének.
Miskolc Megyei Jogú Város vezetése részvétét fejezi ki a családnak, osztozik a hozzátartozók fájdalmában. Miskolc városa Orosz Lajost saját halottjának tekinti.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …