2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Zajos sikerrel és több ezres tömeggel indult a II. Kolorfesztivál!

Zajos sikerrel és több ezres tömeggel indult a II. Kolorfesztivál!

Kazincbarcika – Szekeres Adrien, az Anna & the Barbies, valamint Geszti Péter és a Gringo Sztár adták meg a fesztivál alaphangját.
Nem is akárhogyan és nem is akármilyet!
A hivatalos nyitóceremónia pénteken délután öt órakor vette kezdetét, melyen Szitka Péter polgármester mondott köszönetet a támogatóknak és az együttműködő partnereknek; kiemelten a Svájci-Magyar Hozzájárulási Programnak, a Wanhua Industrial Groupnak és a BorsodChem Zrt.-nek.
A két utóbbi cég jóvoltából rövidesen egy újabb Szőke Gábor Miklós alkotással gazdagodhat a város.
A támogatói diplomák átadása után a rendkívül szimpatikus művészházaspár, Szekeres Adrien és Kiss Gábor szórakoztatta egyedülálló produkciójával a résztvevőket.

„Őrület” és tömeg

A Fő téren 19 órakor indult be a fesztivál-kerék, a több mint száz méteres gasztroutcában a VI. Barcikai Bormustra keretében a legkiválóbb pincészetek, étel- és italkülönlegességek mutatkoztak be.
Közben a nagyszínpadon már dübörgött a zene, először az Anna & the Barbies igazán extrém koncertjével őrjítette meg a közönséget, majd jött a tavalyi fesztivál legkedveltebb csapata, Geszti Péter és a Gringó Sztár.
A fergeteges koncertet már több ezren nézték meg a Fő téren, az idő, a hangulat és minden feltétel adott volt ahhoz, hogy egy igazán nívós és zajos estével induljon a II. Kolorfesztivál.
Pihenni nem sok idő marad, hiszen szombaton 15.30-tól már mazsorettek és néptáncosok várják a város főterére az érdeklődőket. Öt órától az Ildi Rider Akusztik, majd a Ladánybene 27 és az est csúcspontjaként a Piramis + lépnek fel.
Szombaton is lesz két kapcsolódó térségi program: a dubicsányi Fignár Fesztiváludvarban este hattól a Vodku zenél, majd Cseh Tamás-hangulatban tábortűzzel zár az idei fesztiváludvar.
16.30-tól Sajókazán Herczku Ágnes és Sinha Róbert, a saját műfajában világhírű zenész-páros ad koncertet a református templomban.
További részletek: www.kolorcity.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek