2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Mire spórolnak a város cégei?

Ezt a kérdést tették fel a Jobbik miskolci képviselői azok után, hogy a város cégei rendkívül lassan haladnak a szükséges feladatok elvégzésével.
Pakusza Zoltán szerint a Fidesz által sokat hangoztatott fejlődő gazdaság nem érhető tetten a városi cégeknél: a Honszerző utcai híd helyreállítására például hetek óta képtelen a MIVIZ Kft, noha azt már a városi koordinációs osztály is megsürgette. De egy egyszerű csőtörés esetében is hetekig kell várni a teljes helyreállításra.

A városgazda esetében is hasonló tapasztalható, tette hozzá Szilágyi Szabolcs, aki szerint nincs a cégnek elegendő „big-bag” zsákja, amelybe a zöld-hulladékot kellene elhelyezni, de nincs elég kapacitás fűnyírásra, és a keletkező hulladék elszállítására alkalmas teherautóból sincs kellő számú. A Jobbik önkormányzati képviselője szerint az elhanyagolt közterületek jelzik, a városnak nincs gazdája. „Hacsak nem a Green City-projekt része a vadregényes, dzsungeles területek számának növelése” – jegyezte meg a képviselő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…