2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Oszlopnak ütközött

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal fejezte be annak a férfinak az ügyét a rendőrség, aki Kazincbarcikán autójával balesetet szenvedett és utasa súlyosan megsérült.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2017. július 10-én 20 óra 10 perckor Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton közlekedett, amikor járműve sebességét nem megfelelően választotta meg és autójával megcsúszott a vizes úttesten, majd egy oszlopnak csapódott.  A baleset során egy, a gépjárműben utazó 23 éves helyi férfinak 8 napon túl gyógyuló kézsérülése keletkezett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében járművük sebességét a szabályokat betartva, a mindenkori időjárási- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek