2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Nem gyalogolt, biciklit lopott

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a sályi férfival szemben, aki egy helyi ingatlan udvaráról eltulajdonított egy kerékpárt, mert lekéste a buszt és nem akart hazagyalogolni.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 19 éves fiatallal szemben.

A gyanúsított 2017. augusztus 17-én 9 óra körül egy sályi ingatlan udvaráról eltulajdonított egy kerékpárt, mert lekéste a buszt és nem akart hazagyalogolni. A tolvajt a rendőrök azonosították, majd két órán belül elfogták.

A nyomozást a beismerő vallomást tett férfival szemben a Bükkábrányi Rendőrőrs a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…