2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Mentsük meg a Dombóvári Ifjúsági Sporttelepet!

Megütközéssel értesültünk a dombóvári polgármester, Szabó Loránd előterjesztéséről, melyet a város képviselő-testületével a november 30-i ülésen kívánna elfogadtatni. A polgármester tervei szerint a Dombóvári Ifjúsági Sporttelepet úgy kívánná „hasznosítani”, hogy a jelenleg ott működő Dombóvári Futball Clubot kitelepítené, a sportpályákat pedig felparcellázná és beépíttetné.
Az egyesület több mint egy tucat csapatnak ad otthont és egyben a Bozsik-program Tolna megyei alközpontja is. A jelenlegi Katona József úti helyszín – a center- és az edzőpályával – alkalmas versenyek lebonyolítására, míg a kényszerű átköltöztetés egy másik, már így is túlterhelt sportcentrumba, elviselhetetlen feszültségeket és az utánpótlás-nevelés színvonalának drasztikus romlását eredményezné.

Meggyőződésünk, hogy csak önző egyéni érdekeknek és a háttérből befolyásoló befektetői szándékoknak kedvezne a DFC 3,6 hektáros, városközponti területének a beépítése. Ezért is minden törvényes eszközzel tiltakozni kívánunk ezen lépés ellen, amely törekvésünkben a Dombóvár sportszerető lakossága is támogat minket.

A Jobbik követeli, hogy a polgármester vonja vissza ezt a destruktív és közösségellenes előterjesztést, s egyben kezdeményezzük, hogy a város teremtse meg a DFC szükséges infrastrukturális fejlesztéseinek lehetőségét: biztosítson kellő forrást a kiszolgáló létesítmények további felújításához!

Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum