2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

“Demokrata esteket” támogat az Új Köztársaságért Alapítvány

“Demokrata Est” címmel hirdetett pályázatot az Új Köztársaságért Alapítvány, a Demokratikus Koalíció pártalapítványa. A pályázat célja, hogy a magukat demokrata elköteleződésűnek tartó emberek és közösségek az ország bármely pontján tarthassanak közös beszélgetéseket, összejöveteleket, ezekre pedig akár előadókat is hívhassanak.
A pályázat segítséget kíván nyújtani ahhoz a demokratikus önszerveződéshez, amely minden európai társadalom működésének alapvető eleme. A hazai baloldali közösségeknek egy-egy összejövetel megszervezésénél eddig nehézséget jelentett, hogy nem tudtak terembérletet fizetni vagy érdekes előadókat meghívni. Ebben kíván segíteni az Új Köztársaságért Alapítvány. A “Demokrata Estek” a párbeszédnek, a polgári önszerveződésnek, és a Magyarország jövőjéről való közös gondolkodásnak kívánnak színteret nyújtani.

Az Új Köztársaságért Alapítvány a fővárosban és vidéken egyaránt támogatja a demokraták közösségeit. “Demokrata Est” szervezésére kizárólag civil szervezetek jelentkezhetnek.

Kolber István
Kuratóriumi elnök
Új Köztársaságért Alapítvány

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum