2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

“Demokrata esteket” támogat az Új Köztársaságért Alapítvány

“Demokrata Est” címmel hirdetett pályázatot az Új Köztársaságért Alapítvány, a Demokratikus Koalíció pártalapítványa. A pályázat célja, hogy a magukat demokrata elköteleződésűnek tartó emberek és közösségek az ország bármely pontján tarthassanak közös beszélgetéseket, összejöveteleket, ezekre pedig akár előadókat is hívhassanak.
A pályázat segítséget kíván nyújtani ahhoz a demokratikus önszerveződéshez, amely minden európai társadalom működésének alapvető eleme. A hazai baloldali közösségeknek egy-egy összejövetel megszervezésénél eddig nehézséget jelentett, hogy nem tudtak terembérletet fizetni vagy érdekes előadókat meghívni. Ebben kíván segíteni az Új Köztársaságért Alapítvány. A “Demokrata Estek” a párbeszédnek, a polgári önszerveződésnek, és a Magyarország jövőjéről való közös gondolkodásnak kívánnak színteret nyújtani.

Az Új Köztársaságért Alapítvány a fővárosban és vidéken egyaránt támogatja a demokraták közösségeit. “Demokrata Est” szervezésére kizárólag civil szervezetek jelentkezhetnek.

Kolber István
Kuratóriumi elnök
Új Köztársaságért Alapítvány

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…