2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Két nőre hallgat Szabó Simon

Anyakönyvvezetőként próbálta ki magát a színész
Szabó Simont nem zavarja, ha rosszfiúként azonosítják, a mindennapi életben pedig két nő véleményére ad igazán. A színész legutóbb a Comedy Central improvizációs műsorában, a Készhelyzetben próbálhatta ki, hogyan képes ösztönösen reagálni a nehéz szituációkra. Nem lehetett zavarba hozni.

Amikor a műsorvezető, Hajós András útjára bocsátotta, Szabó Simon az anyakönyvvezetők “formaruhájában” vonult be a jelenetbe. Nála vagányabb anyakönyvvezetővel aligha találkoztak még házasulandó felek, ám ezúttal pár pillanat erejéig kiléphetett a megszokott keménylegény szerepéből. ”Nem zavar, ha rosszfiúként azonosítanak, sőt! Nekem ez a karakterem, legalább kiélem magam a színpadon és a való életben már nem kell így viselkednem. Sokan, akik megismernek, rácsodálkoznak, hogy a mindennapokban egészen türelmes tudok lenni” – mondta Szabó Simon a jelenet után.

Az improvizáció, vagyis az, hogy teljesen vakon repült bele az anyakönyvvezető szerepébe, majd elszabadult a stúdióban a teljes őrület, egyáltalán nem feszélyezte. “A klasszikus színészekkel ellentétben engem az zavar, ha pontos szöveget kell felmondanom, ez egy igazi felszabadult ajándékjáték volt” – mondta Szabó Simon. A Készhelyzet nyersanyagát, ugyanúgy mint bármi mást, az édesanyjának és a feleségének mutatott meg először, élete két legfontosabb hölgye mindenről tud, ami vele történik.

“Ők ketten azok, akik napról-napra követik az életemet. Nyilván fontos számomra a véleményük, ám vagyok annyira önfejű, hogy ha valamit a fejembe veszek, akkor nem lehet róla lebeszélni. A kisfiam négy, a lányom pedig még csak egy éves, így ők nem láthatják a szerepléseimet. A fiammal már most azon megy a harc, hogy mi az amit megnézhet az interneten, komolyan vesszük, hogy erőszakkal, vérengzéssel, halállal nem találkozhassanak” – mondta el a színász.

Pusztulással és halállal a Készhelyzetben sem lehet majd találkozni, meglepő fordulatokkal viszont annál inkább. Ha kíváncsi, hogy boldogul Szabó Simon anyakönyvvezetőként, hangolódjon hétfőn 21:30-kor a Comedy Central műsorára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek