2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Lyukas lufiba nem érdemes levegőt fújni, avagy nem szállt föl a Páva a városháza tornyára

Lyukas lufiba nem érdemes levegőt fújni, avagy nem szállt föl a Páva a városháza tornyára

Ősszel bejárta az országos sajtót a hír, miszerint a Párbeszéd Magyarországért Párt hűtlen kezelés miatt tett ismeretlen tettes ellen feljelentést a Páva Klub működése során bekövetkezett veszteség miatt. Véleményem szerint a feljelentés másra nem volt jó, mint arra, hogy megpróbálja a jobbikos városvezetést lejáratni, ahogyan ezt tette folyamatosan, de ahogy az események is mutatják, saját magát sikerül folyamatosan lejáratni.
A szerdai napon vettem kézhez a PM feljelentése kapcsán az Ózdi Járási Ügyészség elutasító határozatát, melyben kifejtik, hogy a feljelentésükben szereplő cselekmény nem bűncselekmény, valamint hogy a határozat ellen panasznak nincs helye. Az Ügyészség eljárást lezáró határozatában azokra a következtetésekre jutott, amelyet jómagam is hangoztattam az októberi közleményemben.

Az Ügyészség megállapítása szerint a hűtlen kezelésre irányuló cselekmény, melyet a PM feljelentésének tárgyát képezte, még eshetőlegesen sem állt fenn sem a polgármester, sem a képviselő-testület, sem az Ózdinvest Kft. tekintetében.

A PM mint Magyarország politikai térképén rendkívül nehezen észrevehető párt, a jobbikos ózdi városvezetés vonatkozásában ezen októberi politikai performansza révén a politikai lapos kúszástól eljutott a lator politika szintjére: a begyűjtött és összeszedett információk alapján a valósággal ellentétes következtetéseket levonva mindent megtett a városvezetés lejáratására. Bízom benne, hogy tanulnak a múlt hibáiból és ismerik azt a mondást, hogy a fenségest a nevetségestől csak egy lépés választja el.

Mindezek ellenére szebb jövőt kívánok a PM-nek!

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek