2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Retro Karácsony a Vasgyári Közösségi Házban

A Vasgyári Közösségi Ház, nyolc nyugdíjas klubnak ad helyet, már több mint egy évtizede. Ebben az évben arra gondoltunk, szeretnénk az ide járó csoportokat közelebb hozni egymáshoz. Olyan rendezvény, amelyen minden klub képviseltette magát, az elmúlt években nem volt. A karácsony közeledtével, az adventi várakozás időszakában, ezért szeretnénk ezt a hiányt pótolni, és egy közös ünnepváró délutánra hívjuk a klubok tagjait.

December 11-én, pénteken 14.00 órától Retro Karácsony címmel szeretnénk feleleveníteni a karácsonyhoz fűződő emlékeket és ünnepi hangulatot varázsolni a Közösségi Házba.
A rendezvényen, a Vasas Nyugdíjas Klub, Miskolci Cukorbetegek Egyesülete, Mozgássérültek Senior Klubja, Az Életért a Rák Ellen Egyesület, Szivárvány Nyugdíjas Klub, Összefogás Nyugdíjas Klub, Mosoly Országa Nyugdíjas Klub, Szépkorúak Barátság Klubja, és az Avas Nyugdíjas Klub Egyesület képviselői vesznek részt. Akik, rövid műsorral készülnek erre az alkalomra.
A rendezvényt megelőzően, karácsonyi képeslapokat gyűjtöttünk, melyeket nagy számmal hoztak a nyugdíjasok. Az összegyűjtött lapokból egy kiállítás készült, melyet a Közösségi Ház előterében rendeztünk be.
Az ünnepi hangulatot emeli egy 60-as éveknek megfelelően feldíszített karácsonyfa is, melyet, a Mozgássérültek Senior Klubja díszített és ajánlott fel a rendezvényre.
Kiegészítő programként, egy mézeskalács és bejgli sütő versenyt hirdettünk, a helyezettek, a Miskolci kulturális Központ Nonprofit Kft. által felajánlott ajándékokat kapják majd.
A rendezvényt megnyitja, Tánczos Tamás, a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. Intézményigazgatója,

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház dolgozói, gyermekei és az egész család számára ismét megszervezik a JUNIÁLIS…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…