2021. 06. 22. kedd

Paulina
1 EUR 355 HUF
1 GBP 415 HUF

Lebuknak a drága bankszámlák! – elindult a Bankváltás.hu portál

Újdonság Magyarországon: mostantól a lakossági bankszámla és bankkártya szolgáltatások sokféle szempont alapján összehasonlíthatók az új Bankváltás.hu portálon. Az összehasonlítás akár másodpercek alatt is lehetséges, s még regisztrációt sem igényel.


    A látogatók a lakossági bankszámlák költségeit a kötelező gépjármű felelősség biztosításoknál (kgfb) megszokott módon hasonlíthatják össze az összes magyarországi bank kínálatából. A saját tranzakciók megadása után, illetve előre rögzített tipikus használati adatok alapján előálló végeredményt azonnal láthatja a látogató, de számos szűrőopcióval igen kifinomultan is megkeresheti a számára legmegfelelőbb terméket. Az így kiválasztott legjobb bankszámla és bankkártya szolgáltatásra kattintva pedig akár azonnal el is indítható a bankváltás.

A Bankváltás.hu portál azoknak is pillanatok alatt választ ad, akik nem kívánnak bankot váltani, de szeretnének bankon belül a legjobb számlacsomagra rátalálni anélkül, hogy elmélyednének a bankok hirdetményeiben.

A portál más tekintetben is új kort hoz a hazai bankszolgáltatásban. Többé nem lehet probléma, hogy a bankok az ügyfél tudta nélkül emelik díjaikat, ugyanis minden regisztrált ügyfél díjmentesen tájékoztatást kap az általa figyelni kívánt bank, bankszámla, vagy bankkártya szolgáltatás díjainak változásáról. Az ún. Díjváltozás-figyelő szolgáltatás segítségével a jelenlegiek mellett új piaci termékek megjelenése is követhető – megfelelő beállításokkal.

A portál választéka hamarosan a lakossági jelzáloghitelek összehasonlíthatóságával bővül majd, melyre szintén kérhető lesz díjváltozás-figyelés.

A Bankváltás.hu portál egy 100%-os magyar tulajdonban lévő kereskedelmi weboldal, amelyet a 11 éves Bankkártya.hu portált is üzemeltető Bankkártya Kft. fejlesztett és működtet.

 

/OTS/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum