2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Kriza Ákos ne asszisztáljon a cigány „jogvédők” bohóckodásához!

A Jobbik értetlenül áll azelőtt, hogy a miskolci Fidesz asszisztál a cigány „jogvédők” belvárosi, Szent István téri kempingezéséhez. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a jogsértések folytatásáért tüntetők napokig a város közepén sátorozhatnak ott, ahol azt rendelet tiltja. A közterületek rendjéről szóló önkormányzati rendelet egyértelműen fogalmaz, amikor ki mondja: közhasznú zöldterületen tilos a gyepre letelepedni. Úgy látszik, vannak, akikre nemcsak a gettókban, de a város kellős közepén sem vonatkoznak a szabályok.
Ezúton kérdezzük Kriza Ákost: milyen jogon asszisztál a miskolci Fidesz a városképet romboló és jogsértő sátortáborozáshoz, egyúttal felszólítjuk, ne csak a miskolciakon, hanem a Horváth Aladár féléken is követelje meg a rendeletek betartását. Elvárjuk, hogy az önkormányzati rendészet ennek szellemében még a mai nap folyamán bontassa le a sátrakat, a jogsértőkkel szemben pedig indítsák meg a szükséges eljárásokat.

Jakab Péter, a Jobbik polgármesterjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum