2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Kiket zavarnak a magyar jelképek a magyar stadionokban?

A Jobbik Magyarországért Mozgalom miskolci szervezete már a tavalyi évben is jelezte: elfogadhatatlannak tartja, hogy az MLSZ szinte üldözi a nemzeti szimbólumokat, valamint bünteti a Diósgyőrt és szurkolótáborát egy a „Hazádnak rendületlenül” feliratú lelátói drapéria miatt – mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke.
Emlékeztetett, a decemberi közgyűlésen napirend után kérte Kriza Ákos polgármester és Sebestyén László akkori országgyűlési képviselő közbenjárását az ügyben, amit akkor a város polgármestere meg is ígért. „Hónapok teltek el azóta, és úgy néz ki, polgármester úr vagy nem tudta, vagy nem akarta megoldani ezt az ügyet, mivel a hozzánk eljutott információk szerint ezért a drapériáért továbbra is büntet az MLSZ” – hívta fel a figyelmet Pakusza.

Kiket zavarnak a magyar jelképek a magyar stadionokban?

A Jobbik politikusa nem érti, milyen politikai színezetre hivatkozik a szövetség nemzeti szimbólumaink esetében, ezért a mai napon hivatalos levélben kereste meg a szervezetet, hogy magyarázatot kérjen a sorozatos büntetések okát illetően.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …