2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Jobbik:Reagálás a Fidesz sajtótájékoztatójára: Nem a Jobbik, hanem a Fidesz nézi le az időseket

Jobbik:Reagálás a Fidesz sajtótájékoztatójára: Nem a Jobbik, hanem a Fidesz nézi le az időseket

Nem Vona Gábornak kell bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól, hanem a Fidesznek, amiért szétverte az idősek egészségügyi ellátását, elvett 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíjpénztári vagyont, de legfőképp azért, mert a megalázóan alacsony bérekkel elüldözi Magyarországról a nyugdíjasok gyermekeit, unokáit. A Fidesz a mai napig nem kért bocsánatot a nyugdíjasokat nyomdafestéket nem tűrő stílusban becsmérlő szolnoki polgármester vagy a szépkorúakat „nyuggernek” nevező Kubatov Gábor miatt. Ráadásul az időseket uszító, manipulatív kampányt vélhetően éppen az a Habony Árpád irányítja, akit jogerősen elítéltek egy nyugdíjas házaspár bántalmazása miatt.

A Fidesztől az idősek a tisztességes nyugdíjak helyett csak uszító, a magánszférát sem kímélő telefonokat kapnak. A kormánypárt félre akarja vezetni őket, árkokat ás és társadalmi csoportokat ugraszt egymás ellen.

A Jobbik ehelyett azt ajánlja: Orbán Viktor ne futamodjon meg Vona Gábortól, legyen benne bátorság és fogadja el az idős emberek problémáiról szóló nyilvános, hazugságvizsgálós tévévitára kihívást, ne nevezze komolytalannak a nyugdíjasok valódi gondjait!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek