2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Jobbik:A kormánypártok vezetői valljanak színt Harrach botrányos kijelentéséről!

A Jobbik arra szólítja föl Orbán Viktort, a Fidesz és Semjén Zsoltot, a KDNP elnökét, hogy valljanak színt: egyetértenek-e Harrach Péterrel, aki kedden a közrádióban kijelentette, csak azért nem támogatja egy mégoly fontos kérdés megvitatását, mint a gyermekéhezés felszámolása, mert azt az ellenzék kezdeményezte? Nyilatkozzanak, hogy pártelnökökként, állami vezetőkként is így látják, vagy elhatárolódnak tőle, és a XXI. század közéletétől távol tartják megfáradt politikusukat!

A Jobbik úgy látja, amennyiben nem határolódnak el gőgös és fellengzős képviselőjüktől, úgy ők maguk sem tartják a nemzet részének az ellenzéket, s beismerik, amit sokan eddig is tudtak: a Nemzeti Együttműködés Rendszere csak egy gyengére sikerült vicc volt. Ha még a gyermekéhezés kérdésében sem támogathat a Fidesznek vagy tagozatának, a KDNP-nek képviselője egy civilektől érkező, de az ellenzék által felkarolt kezdeményezést, akkor miben? Valószínűleg semmiben.

Harrach Péter maga testesíti meg az avítt és korszerűtlen XX. századot az összes negatív beidegződésével együtt. A Jobbik XXI. századi pártként képes volt korábban is és a jövőben felülemelkedni a szánalmas pártpolitikai csatározásokon vagy pártérdekeken. Nem azt nézzük egy javaslatnál, hogy ki nyújtja be, hanem azt, hogy használ-e a magyar nemzetnek, igaz és jogos-e. Így tettünk korábban a migránsválság és most a gyermekéhezés elleni küzdelem ügyében is. Ugyanezt várnánk el a többi politikai erőtől is.

2018-ban az embereknek a Jobbik és a Fidesz–KDNP között kell majd dönteniük. Maradjon minden úgy, ahogy Harrach Péter hozzáállása tükrözi, vagy adjunk egy új esélyt az országnak?

Dúró Dóra, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum