2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Jobbik: zsákutca az MSZP cigányügyi konzultációja

A Jobbik azzal a céllal vett részt az MSZP által meghirdetett telepfelszámolásról szóló konzultáción, hogy azon megismertethessük pártunk ingyenes gettófelszámolásra vonatkozó javaslatát, tekintetve, hogy erre ma Miskolcon közgyűlési keretek között a Fidesz nem ad lehetőséget.
Az egy hónapja tartó egyeztetés alatt a baloldal és a cigányság képviselői nemhogy a megoldás megvitatásáig, de a helyes diagnózis felállításáig sem jutottak el. Nem csoda, hiszen a tanácskozáson részt vevő Nagy-Korsa Judit, Pásztor Albert jobbkeze az egyeztetésen még azt mondta: Miskolcon nincs cigányprobléma, másnap a DK-s Eörsi Mátyás cigánybűnözős szavaira reagálva már úgy nyilatkozott: van cigányprobléma. Jól látható, hogy a gyurcsányistákat egyetlen dolog vezérli, a szavazatmaximalizálás, ezért ha kell, 24 óra alatt fordulnak 180 fokot. Ebben partner polgármesterjelöltjük is, aki ma már tagadja, hogy lenne cigánybűnözés, sőt oda jutott, hogy volt rendőrkapitányként kijelenti: a többségi társadalomnak tolerálnia kell a „cigánytörvényeket”. Ilyen alapokra nem lehet megoldást építeni. A Jobbik befejezettnek tekinti a konzultációt, tekintettel arra, hogy az nem szakmai alapú, a résztvevők egy részét csupán a politikai előnyök megszerzése irányítja.

A jövőben helyi civilek és a miskolci lakosság támogatásával teszünk meg mindent az ingyenes gettófelszámolás megvalósításáért.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek