2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a hatóság tudomására.
Miskolcon, a Balassi út és a Szamóca köz kereszteződésében 2014. július 20-án 12 órakor történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi vezetője nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért elsodort egy kanyarodó kerékpárost. A kétkerekűt vezető férfit kórházba szállították. Az egészségügyi intézmény tájékoztatása alapján a kerékpáros súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Vadna és Dubicsány között történt 2014. július 20-án 21 óra 15 perckor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi szlovák állampolgárságú vezetője a 26-os számú főúton haladt, amikor a sofőr nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, egy balra ívelésű kanyarban a jármű kisodródott, majd felborult és az árokban oldalára borulva állt meg. Az autó három szintén szlovák állampolgárságú utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az egészségügyi intézmény tájékoztatása alapján két nő súlyos, míg harmadik társuk nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Bogácson, a Fürdő úton 2014. július 21-én 0 óra 30 perckor történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Az elsődleges adatok szerint egy elektromos járműből és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvény vezetője nem a jármű sajátosságait figyelembe véve választotta meg a sebességet. A pótkocsi egy kanyarban felborult és a rajta utazó hét utas megsérült.

A baleset körülményeit a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek