2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ifjúságpolitikai kerekasztal-beszélgetésre hív a Jobbik

Ifjúságpolitikai kerekasztal-beszélgetést kezdeményez Miskolcon a Jobbik Ifjúsági Tagozat, melyre valamennyi parlamenti párt ifjúsági szervezetét várják – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Szilágyi Szabolcs, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője.

Mint mondta, a Jobbik Ifjúsági Tagozata szeretné kimozdítani a fiatalságot a „minden mindegy” állapotból, ezért hirdették meg 2014-re a „Cselekvő Ifjúság Évét”, mellyel a fiatalok nagyobb közéleti aktivitását szeretnék elérni. „Fontos, hogy a felnövekvő nemzedék ne elszenvedője, hanem alakítója legyen a sorsának, ezért is szeretnénk a fiatalokat választási részvételre ösztönözni” – fogalmazott Szilágyi.

Hangsúlyozta, az ifjúságpolitikai kerekasztal-beszélgetést azért tartják fontosnak, hogy a fiatalok megismerhessék a pártok programjait, azt, hogy ki, milyen válaszokat ad a fiatalokat érintő problémákra: oktatási kérdésekre, a fiatalok munkanélküliségére, az otthonteremtés nehézségeire vagy az elvándorlásra. Miskolcot az egyetemváros vonzereje miatt tartják alkalmas helyszínnek, ahol semleges körülmények között kerülne sor a vitára. Ezen nemcsak a pártok képviselői, de a hallgatóság is elmondhatná véleményét.

Szilágyi Szabolcs hozzátette: Jobbik bátran áll ki a fiatalok elé bemutatni programját, és erre kéri a többi párt ifjúsági szervezetét is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek