2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Hunvald Györgynek nincs helye a közéletben!

A Jobbik Erzsébetvárosi Alapszervezete megdöbbenéssel fogadta a hírt, miszerint a másodfokon is elítélt politikusbűnöző, Hunvald György visszatér a közéletbe. Sajtóhírek szerint az MSZP volt polgármesterét, akit hivatali visszaélés, hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás miatt börtönbüntetésre ítéltek, a héten elnökké választotta a szocialisták VII. kerületi alapszervezete.
Álláspontunk szerint egy elítélt bűnözőnek nincs helye a közéletben, különösen nem annak a Hunvald Györgynek, aki kiárusította Erzsébetvárost, és hivatali pozíciójával visszaélve megkárosította a kerület lakosait. Egyben elítéljük Az MSZP vezetését is, akik erkölcstelenül támogatják a levitézlett egykori polgármester visszakapaszkodását.

Az MSZP mellett a Fidesz felelősségét is ki kell emelnünk: a Vattamány Zsolt polgármester által vezetett kerület az elmúlt négy évben a beígért nemzeti fordulat helyett folytatta a „hunvaldi utat”, és Erzsébetváros további tönkretételében segédkezett. Az elmúlt négy év fideszes önkormányzati munkájának bukását mi sem jellemzi jobban, mint hogy az áprilisi országgyűlési választáson a nemzetellenes baloldal jelöltje megverte a pozíció- és fizetéshalmozó Rónaszékiné Keresztes Monikát.

Mindezek fényében kijelenthető, hogy csak egy cselekvőképes erő van Erzsébetvárosban, a Jobbik. A nemzeti radikális párt sikeres őszi önkormányzati szereplése esetén minden erejével az elszámoltatásért fog dolgozni, hogy végre rend és biztonság legyen Erzsébetvárosban.

Kató Alpár, a Jobbik Erzsébetvárosi Alapszervezetének elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…