2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Életmentő Szcientológus vér

Tegnap együttműködve a Magyar Vöröskereszttel, a Szcientológia Egyház véradást szervezett Budapesten, ahol több, mint 25 önkéntes szcientológus véradó vett részt és több mint 13 liter vér gyűlt össze.
Június 14-e a Véradók világnapja. Vért adni létfontosságú emberi gesztus. Önkéntes áldozat, mely mégis hatalmas értékkel bír. Mivel vért nem lehet mesterségesen előállítani, ezért a véradás emberek életét menti meg egy-egy műtét, baleset, vagy egyéb betegség során. Ezért létfontosságú, hogy mindig legyen elegendő vér a készleten.  

Ezt tudják a Szcientológusok is, és ezért szervezték a világnaphoz kapcsolódó véradást. A Magyar Vöröskereszt előszeretettel fogadja a szcientológusok segítségét, mivel köztudott, hogy nem fogyasztanak alkoholt és a drog használatát is mellőzik. Ennek következtében szinte mindegyikük vére megfelel az elvárt egészségügyi követelményeknek.

Nagyon köszönjük a sok önkéntes véradónak, hogy hozzájárult a vérkészlet megfelelő feltöltéséhez. A Magyar Vöröskereszt rendszeresen dolgozik együtt az L. Ron Hubbard által alapított Szcientológia Egyházzal vidéken és Budapesten. A mai eseményen mindkét fél megerősítette, hogy a jövőben is terveznek közös véradásszervezést.  
/hirdetés/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…