2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

 Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. június 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. június 20-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy személlyel az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése, egy nővel tiltott prostitúció, egy férfivel tulajdon ellni szabálysértés, az Edelényi Rendőrkapitányság egy személlyel az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg a Szerencsi Rendőrkapitányság egy fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai négy, míg a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Ózdi-, a Tiszaújvárosi- és az Edelényi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a hatóság tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek