2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Hazaküldött beteg újraélesztésre szorul, majd kómába esik

A kormány ágykiürítési intézkedése nyomán kórházból kiparancsolt 90 éves asszony esetéről számolt be hozzátartozója a Magyar Szociális Fórumnak. Az MSZF kedden közzétette a levelet:

A feleségem édesanyja 90 év feletti idős asszony, sajnos legyengült mind fizikailag, mind szellemileg. Ezért minden igyekezetünk végén a Szent Imre Kórház kezelésébe került hónapokkal ezelőtt. Látogatható volt, támogatásunkra szorult, korlátozottan erre volt is lehetőség. Az ellátásért a családnak fizetnie is kellett!

Amikor a kormány a „kiürítést” elrendelte, felszólítottak bennünket, hogy a magát ellátni képtelen asszonyt szállítsuk el, nincs kegyelem.  Mivel már korábban is próbáltunk „idős otthoni” ellátást szervezni számára, kiderült, hogy Magyarországon ez lehetetlen. (Nem ajánlom, hogy belekerüljön ebbe a helyzetbe senki sem.) Azonnal felgyorsultak az események, mit lehetne tenni?!

A kórház, mint egy utolsó lehetőséget egy Pest környéki lehetőséget ajánlott nekünk. Állítólag itt még van egy, azaz egyetlen hely. Felhívták a figyelmünket arra is, hogy ez még többe fog majd a családnak kerülni!  Nem volt más, el kellett fogadnunk a „kitűnőnek” ígérkező lehetőséget.

Hivatalosan, mentőautó szállította át az intézetbe. Az ismert vírus-helyzet miatt az intézet szinte légmentesen le van zárva, ezért csak fertőtleníthető „anyagokat” tudtunk a kapuban leadni. Annyit tudhattunk, hogy „megvan”.

Most viszont bekövetkezett az, amire nem számíthattunk. Az intézményben kómába esett. Újraélesztésre szorult. Innen az intézményből mentőautó szállította el, vissza a Szent Imre Kórházba, a sürgősségi részlegre.

A Kórház naphosszat elérhetetlen. Csak annyit sikerült megtudnunk, hogy „még nem tért magához”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum