2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Gyurcsány Ferenc: Felelősök lesztek sok ember haláláért, és nem lesz bocsánat

 Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnökének Facebook-bejegyzése:
https://www.facebook.com/gyurcsanyf/photos/a.191029320929538/3313763695322736/?type=3&theater

Az egyik pillanatban azt mondja a kormány, hogy minden a legnagyobb rendben van, nálunk alig van fertőzött, a másikban azt, hogy ki kell üríteni a kórházakat, szükség van 36 ezer ágyra.

Azon túl, hogy valamelyik nem igaz, ez a lehető legembertelenebb felelőtlenség, amit egy kormány ilyenkor elkövethet. Beteg, folyamatos ápolást igénylő embereket tesznek ki a kórházainkból egyik napról a másikra. Nem ütemeztek be előre semmit, nem egyeztettek senkivel, nem szóltak előre a hozzátartozóknak sem.

Csak leszóltak a kórházaknak, hogy akkor most, csettintésre tegyenek utcára mindenkit, a kórházi dolgozók meg azóta is sírva hívogatják a hozzátartozókat. Mert ki kell tenniük mindenkit a kórházakból, ha van hova mennie, ha nincs. Ha van otthon, aki tud róla gondoskodni, ha nincs. Ha veszélyezteti-e ez az állapotát, ha nem. Gondolkodás, tervezés, ütemezés és értelem nélkül, most azonnal.

Azt nem tudom, hogy a kórházak ultimátumszerű azonnali kiürítése miatt kevesebb lesz-e a koronavírusban elhalálozott. Abban azonban biztos vagyok, hogy nem koronavírusban elhunytból bizony több lesz emiatt. Ha valaha én tettem voltam ilyet, a Fidesz azóta is tömeggyilkosnak nevezne úton-útfélen. Én nem mondom ezt.

Csak annyit: felelősök lesztek sok ember haláláért, és nem lesz bocsánat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum