2022. 08. 17. szerda

Jácint
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Fővárosi cég népszerűsíti 50 millióért a miskolci villamost

Miközben a holding-dolgozók minimális szintű  béremelésére nincs pénz, arra van, hogy rendezvényeket szervezzenek sztárfellépőkkel, szórólapokat vagy kulcstartókat vásároljanak 50 millió forint értékben a miskolci villamos népszerűsítésére, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő és Szemes István, a Városüzemeltetési Bizottság tagja.

A Jobbik politikusai szerint  Miskolc 50 milliót költ arra, hogy a lakosságnak népszerűsítsék a villamost, ráadásul mindezt egy budapesti cég teheti meg. Vagyis tovább folytatódik az a gyakorlat – tették hozzá -,  hogy Miskolcon fővárosi, debreceni vagy más városok cégei kapnak munkát miskolciak helyett. Jelen esetben szokás szerint helyi vállalkozásnak esélye sem volt ajánlatot tenni, mert kizárólag három pesti cégnek kínálták fel a lehetőséget az 50 millió elköltésére.

A Jobbik ezúttal is tiltakozik a miskolciakat hátrányosan megkülönbözető városvezetői gyakorlat ellen, mint ahogy az ellen is, hogy ma már a Fidesznek minden fontosabb, mint a miskolciak bérrendezése.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek