2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fohász a Békéhez – Mit hozzon 2021?

Egészséges Új Évet kíván a Magyar Békekör a magyar népnek és a világ minden népének! Kívánjuk, hogy a koronavírus-járvány csak rossz emlék maradjon, s az élet mielőbb normalizálódjék!
Jó lett volna, ha széthúzás helyett összefogott volna a világ a vírussal szemben, mely milliók életét oltotta ki! Ideje tanulni a leckéből, mert nem ez lesz az utolsó kihívás! Közös cselekvés híján az emberiség léte kerülhet veszélybe. Kövessük a történelmi jó példát! A 75 évvel ezelőtti orosz-amerikai-brit együttműködést, mely a győzelem záloga volt a gonosszal szemben. Ideje volna felidézni Roosevelt elnök kooperatív szellemiségét, és abbahagyni az ellenségeskedést, mert sehová sem vezet!

Elvárjuk az USA új elnökétől, hogy hazája érdekében is építse, ne pedig rombolja a nemzetközi kapcsolatokat! Tartsa tiszteletben a szerződéseket, békénk és biztonságunk alapját! Ne fordítson hátat az ENSZ-szervezeteinek! Reálpolitikát várunk Amerika új elnökétől! Vegye tudomásul, hogy felnőtt a világ, s gyámkodás helyett egyenjogúságra tart igényt.

Elvárjuk, hogy Oroszország és Kína kitartson békepolitikája mellett, ne veszítse türelmét az elszaporodó provokációk láttán! Bizonyítsák, hogy nem saját hegemóniájukat akarják rákényszeríteni a világra a letűnő helyett, hanem utat nyitni szabad fejlődésének!

Közös érdekünk a szabadság, a békés, egyenjogú együttműködés. Kívánjuk, hogy hazánk hidat verjen országok és népek közé, szankciók, embargók, s falak helyett! Hogy a magyar név újra szép legyen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek