2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF

Lezárt ügyek: Családi üzelmek

A megalapozott gyanú szerint egy miskolci boltban dolgozó férfi a szüleivel összejátszva tulajdonított el különböző termékeket az üzletből. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy miskolci fiatalemberrel és a szüleivel szemben.

Egy helyi áruház alkalmazottja volt a fiatal férfi, aki pénztárosként is tevékenykedett.

Amikor ebben a munkakörben dolgozott, akkor a szüleivel megbeszélte, hogy az általuk kosárba helyezett termékek, vagy azok többségének az árát a kasszába nem „üti be”, így azokat fizetés nélkül elvihetik.

Ezzel a módszerrel a családtagok 2019. december 30-a és 2020. április 20-a között 11 alkalommal tulajdonítottak el különféle élelmiszereket, ruházatot, kozmetikai és egyéb fogyasztási cikkeket összesen csaknem 200.000 forint értékben.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Minden bizonnyal a víztől óvta az áruját az a csempész, aki Tiszabecsnél, a határ mentén próbált elrejteni egy strapabíró, alaposan leragasztott csoma…

További cikkek