2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Lezárt ügyek: Családi üzelmek

A megalapozott gyanú szerint egy miskolci boltban dolgozó férfi a szüleivel összejátszva tulajdonított el különböző termékeket az üzletből. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy miskolci fiatalemberrel és a szüleivel szemben.

Egy helyi áruház alkalmazottja volt a fiatal férfi, aki pénztárosként is tevékenykedett.

Amikor ebben a munkakörben dolgozott, akkor a szüleivel megbeszélte, hogy az általuk kosárba helyezett termékek, vagy azok többségének az árát a kasszába nem „üti be”, így azokat fizetés nélkül elvihetik.

Ezzel a módszerrel a családtagok 2019. december 30-a és 2020. április 20-a között 11 alkalommal tulajdonítottak el különféle élelmiszereket, ruházatot, kozmetikai és egyéb fogyasztási cikkeket összesen csaknem 200.000 forint értékben.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…
Premier, és online nyíltnap, minden együtt van, ha a rendőri hivatást akarod választani, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. A Borsod-Abaúj-Zemplén M…

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum