2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Családi üzelmek

A megalapozott gyanú szerint egy miskolci boltban dolgozó férfi a szüleivel összejátszva tulajdonított el különböző termékeket az üzletből. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy miskolci fiatalemberrel és a szüleivel szemben.

Egy helyi áruház alkalmazottja volt a fiatal férfi, aki pénztárosként is tevékenykedett.

Amikor ebben a munkakörben dolgozott, akkor a szüleivel megbeszélte, hogy az általuk kosárba helyezett termékek, vagy azok többségének az árát a kasszába nem „üti be”, így azokat fizetés nélkül elvihetik.

Ezzel a módszerrel a családtagok 2019. december 30-a és 2020. április 20-a között 11 alkalommal tulajdonítottak el különféle élelmiszereket, ruházatot, kozmetikai és egyéb fogyasztási cikkeket összesen csaknem 200.000 forint értékben.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek