2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Fizessék vissza a munka nélkül felvett pénzt a szocialisták!

A Jobbik a szocialisták elvtelenségét és következetlenségét látja kicsúcsosodni abban, hogy a 2012. december 2-án diadalmasan bejelentett bojkottjukat kilenc hónap után önként felmondják, és visszatérnek az Országgyűlés Külügyi Bizottságába. Ezzel újfent bizonyítják, hogy elveikhez nem képesek hűek maradni. A kampány közeledtével a hivatásos rettegés tematikájához való visszatéréssel is azt bizonyítják, hogy kevés mondanivalójuk maradt a magyar embereket valóban foglalkoztató kérdésekről.
A Jobbik felszólítja a Külügyi Bizottság szocialista képviselőit, Kovács Lászlót, Szabó Vilmost és Harangozó Gábort, hogy a kilenc hónapos bojkottjuk idején felvett bizottsági „munkáért” járó juttatásukat, ami fejenként havonta közel 200 ezer forintot kitevő összeg, fizessék vissza! A Jobbik felhívása a Külügyi Bizottság LMP-s tagjára, Ertsey Katalinra is vonatkozik, akinek önállósága abban mutatkozott meg, hogy néhány nap késéssel követte a szocialisták példáját.

A Jobbik kezdetektől határozottan elutasítja, hogy bárki munka nélkül vegyen fel jövedelmet. Ezt az elvet az ország választott képviselőire nézve különösen érvényesnek tartjuk, így elengedhetetlen, hogy visszafizessék a fejenként csaknem 1,8 millió forintot.

Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…