2021. 08. 3. kedd

Hermina
1 EUR 356 HUF
1 GBP 416 HUF

FIDESZ:A bérunió a Jobbik megszorító csomagja

Jakab Péter a Jobbik szóvivője ma reggel tovább folytatta a hazudozást. Bérunióról beszélt, de megszorításokat tervez.
A Jobbik mindenekelőtt kérjen bocsánatot az idősektől, akiket a pártjuk iszlámbarát elnöke otromba módon sérteget. A Jobbiknak nincs programja, csak botrányai.
Több tiszteletet a magyar embereknek! A milliárdos Simicska pártja ne nézze le a magyarokat, a borsodiakat, mert nem gyerekekhez beszél, akiknek bármilyen dajkamesét beadhat. A magyarok józan ésszel pontosan tudják, hogy amivel a Jobbik kampányol, az nem egyéb, mint a vattacukor, színes-szagos semmi.
Mi a béremelés politikáját hirdetjük, a bérunió valójában a megszorításokhoz való visszatérés, adóemelés és nyugdíjcsökkentés és munkanélküliség.
Amikor magyarok munkájának megbecsüléséről van szó, a Fidesz kormány nem beszél a levegőbe, hanem cselekszik.  A Fidesz kormány az elmúlt 7 év alatt folyamatosan emelte a minimálbért, csökkentette a munkát terhelő adókat, ennek eredményeként korábban sosem látott mértékben nőttek a keresetek, jövedelmek Magyarországon.
Messze vagyunk még az európai bérektől, de megkezdtük a felzárkózást, és ha nem térünk le erről az útról, akkor egyre többet fog érni a magyarok munkája.
Az a párt, amelyiket egy milliárdos mozgat, és amelynek vezetője sértegeti az idős embereket, szégyellje magát és kérjen végre bocsánatot.
A Fidesz a stabil gazdasági növekedés politikáját folytatja, csak ez teszi lehetővé, hogy fokozatosan minden évben mindenki léphessen egyet előre, és a magyaroknak egyre inkább megérje dolgozni, hogy egyre több pénzt vihessenek haza.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tíz új, szív alakú kupakgyűjtőt helyeztünk ki Miskolcon, a helyi önkormányzati képviselőkkel összefogva. Az összegyűjtött kupakokkal egyrészt rászoru…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum