2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Fidesz iroda nyílt Tokajban

„Hosszú távra kell berendezkedni, fejben is!” –emelte ki dr. Mengyi Roland, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a Tokajban nyílt Fidesz iroda avatásán szerda este.

Szabó Éva, a helyi Fidesz csoport elnöke köszöntötte a résztvevőket az OTP mellett nyílt irodában. Reményét fejezte ki, hogy az új iroda megkönnyíti a munkájukat, hatékonyabban tudnak majd dolgozni. Dr. Mengyi Roland beszédében kitért a Tokajt és térségét érintő tehermentesítésről, amely tökéletesen példázza egy képviselő feladatát: az emberektől tudomást szerezni a problémáról, majd addig járni a dolog után, amíg meg nem oldódik a probléma.

Az irodával kapcsolatban megjegyezte, „önmagában üzenet értéke van annak, hogy pont a polgármesteri hivatallal szemben van”, tehát helyszín szempontjából jó az elhelyezése. A Tokajban, Tokajért végzett munkák közül kiemelte a Trianon emlékmű felújítását és a tranzit kamionforgalom kitiltását: „ha csak ezt a kettőt a zászlónkra tűztük, elégnek kell, hogy legyen!”

Felhívta a figyelmet arra, hogy az irodának közösségformáló ereje van, egy bázis, ahova bárki betérhet, aki közösségi életet akar élni, motivációra, bátorításra, munícióra van szüksége, feltöltődne, vagy csak beszélgetne egy jót. Legvégül köszönetet mondott azoknak, akik részt vettek az iroda létrehozásában, és segítették az iroda megnyitását, otthonossá, barátivá tételét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek