2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Feketekassza: Választási csalás gyanúja miatt vizsgálódik a rendőrség

Lakatos Miklós nyíregyházi vállalkozó az N1 TV-nek adott nyilatkozatában azt állította, Miskolc fideszes vezetése a legutóbbi választások során feketekasszát működtetett, ennek részeként pedig neki és másoknak is táskából, elszámolás nélkül fizettek ki több millió forintot a városháza épületében. A választási győzelemért cserébe Lakatos szerint neki ígérték a fészekrakós lakások felújítását és a diósgyőri stadion bontási munkálatait is.

A felvétel köztétele után a Jobbik rendőrségi eljárást kezdeményezett. A hatóságok tájékoztatása szerint az Országos Rendőr-főkapitányság a szükséges vizsgálatok lefolytatására a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodát jelölte ki, amely jelenleg választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt folytat eljárást a miskolci feketassza-ügyben.

Bízunk benne, hogy a hatóságok a nyomozás során választ adnak arra: van-e a miskolci Fidesznek feketekasszája, osztogattak-e milliókat táskából elszámolás nélkül, tisztességesen nyerte-e a Fidesz Miskolcon?

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek