2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Előállították a tranzitzónát blokád alá vonó jobbikosokat

A mai napon Stummer János budapesti regionális igazgatót és a fővárosi Jobbik aktivistáit előállították a blokád alá vont Verseny utcai piac területéről. A Jobbik álláspontja szerint rövid határidőn belül nem lehet olyan viszonyokat teremteni, amelyek alkalmassá teszik ezt a területet arra, hogy az ide telepítendő ideiglenes menekülttábor feloldja a Keleti pályaudvar tranzitzónájában kialakult kaotikus állapotokat.

Amíg a Jobbik javaslatainak megfelelően nem valósul meg a teljes határzár, és létre nem jönnek a visszafordító állomások, addig a nemzetközi és hazai vonatközlekedés magyar utazóközönséget nem sértő átszervezésével párhuzamosan a hermetikusan lezárt Keleti pályaudvart korridorként használva kell működtetni annak érdekében, hogy a jelenleg illegálisan Magyarországon tartózkodó bevándorlók mihamarabb és az ország számára a lehető legkisebb terheléssel elhagyhassák az országot.

A Jobbik Budapesti Szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…