2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Egyre csak növekszik a szegénység

Sajnos hazánkban egyre többen vannak, akik nagyon szerény körülmények között élnek. A mindennapi megélhetésüket is alig tudják biztosítani, és a legelszomorítóbb, hogy a gyermekszegénység eléri a 25 százalékot. A gyermekek reformétkeztetése jelentős problémát okozott, mert azok a gyerekek, akik csak a menzán tudtak jóllakni, most sokszor nem eszik meg az íztelen ételeket, így éhesek maradnak. Az alultáplált, sokszor éhező gyermekeknek az iskolai teljesítménye is romolhat, és egészségi állapotuk is elszomorító. Ezeket figyelembe kéne vennie a kormánynak, és változtatni kell a hibás szabályozásokon.

A kormány felelőssége ez az egyre romló helyzet, hiszen nem a bankokat vagy a már óriási vagyonnal rendelkező haverokat kéne támogatni, hanem elérni azt, hogy mindenki számára élhető legyen országunk. Az alacsony bérek miatt – hiába a rezsicsökkentés hangoztatása – sokak számára a számlák kifizetése sem megoldható. Az elkeseredett, megélhetéssel küzdők egy jelentős része már választ adott az elmúlt évek arrogáns és urizáló politikájára, és elhagyta ezt az országot.

A Jobbik elkötelezett annak érdekében, hogy itthon teremtsen olyan munkahelyeket, amelyekből tisztességesen meg lehet élni. Fontosnak tartjuk, hogy mindenkinek megadjuk a lehetőséget, hogy értékteremtő munkát tudjon végezni, és hogy az, aki dolgozik, meg is tudjon élni a munkájáért kapott fizetéséből.

Sneider Tamás, az Országgyűlés és a Jobbik alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…