2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Forgalomkorlátozások a Barátság Maraton idején

Forgalomkorlátozások a Barátság Maraton idején

A Miskolci Barátság Maraton elnevezésű nemzetközi utcai futóversenyt október 25-én, vasárnap rendezik meg a borsodi megyeszékhelyen.

Miután Miskolc MJV Önkormányzata felkarolta a rendezvényt, a Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány, a Marathon Club SE közreműködésével idén is a belvárosban hívja életre a minden eddiginél nagyobb érdeklődéssel kísért eseményt.
Az 5,27 km-es körpálya a következő útvonalon halad: Görgey Artúr út (rajt) – Corvin út – Uitz Béla út – Rákóczi út – Petőfi út – Dajka Gábor út- Széchenyi út – Déryné utca – Palóczi utca – Horváth Lajos út – Szentpáli utca – Corvin út – Dankó Pista út – Király úti járda – Budai József út – Görgey Artúr út (cél). A pálya térképe megtekinthető a http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=2349252We’ll   és a további részleteket is tartalmazó www.hegyimaraton.hu  internetes oldalon.
A verseny napján, a fenti utakon, 7.30-16 óra között részleges, vagy teljes útlezárásokra, forgalomelterelésre, forgalomlassításra kell számítani.
A kiváló együttműködést tanúsító partnerek (Miskolc MJV Önkormányzata, Miskolc Városi Rendőrkapitányság, Miskolci Önkormányzati Rendészet, MVK Zrt., Városgazda Kft.) munkatársai és a rendezők  ezt követően feloldják a teljes és részleges útlezárásokat, forgalomkorlátozásokat!   
Az útvonalakon érintett lakosságtól és az autósoktól ezúttal is elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért –fogalmazott Katona Ferenc önkormányzati képviselő, a Szervező Bizottság elnöke. – A rendezők, közreműködők példás összefogása mellett a lakosság megértésére, türelmére is nélkülözhetetlen szükség van, ahhoz, hogy egy újabb sikeres rendezvénnyel öregbíthessük tovább Miskolc jó hírét és bekapcsolódjunk a nagy hazai utcai futóversenyek körforgásába!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek