2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Dr. Gémesi György polgármester közleménye a gödöllői városház bontásáról

Gödöllő Város Önkormányzata felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja, hogy a helyi Fidesz vezetői, Vécsey László országgyűlési képviselővel együtt mindent megtesznek azért, hogy az önkormányzat saját költségvetéséből finanszírozott főtérfejlesztési programot politikai alapon megakadályozzák.
A városháza bontásával kezdődő nagy volumenű beruházás lehetővé teszi, hogy a 2011-ben a Virágos Magyarországért program keretén belül a legvirágosabb főtérnek nyilvánított városközpont továbbszépüljön, és az itt élők, a fiatalok, a családok, a nyugdíjasok, valamint az ide látogató turisták kedvelt helye lehessen.

A hosszú időn át előkészített főtérfejlesztési program a lakosság megkérdezésével, javaslataik figyelembevételével készült el, melynek első lépése a 80-as évek végén épült, rossz szerkezetű városháza bontását foglalja magában.

A város fejlődésének szándékos megakadályozása egyrészt kárt okoz, továbbá azért is elfogadhatatlan, mert a Fidesz országgyűlési képviselőjének a várossal kapcsolatos választási ígéreteiből semmi sem valósult meg.

Az önkormányzat továbbra sem a Fidesz pártközpont utasítása szerint kívánja vezetni a települést, hanem Gödöllő Város lakosságának igényeit kívánja szolgálni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…