2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: A Fidesz évtizedekre eladósítja Budapestet egy elavult metróért

Újabb gigaberuházás költségét nem sikerült rendesen megtervezni, a Magyar Nemzet szerint ugyanis a 3-as metró vágányfelújítása akár 40 milliárd forinttal is drágább lehet a tervezettnél. Mivel az Orbán-kormány alatt válságköltségvetéssel működő Fővárosnak már szemétszállításra sincs pénze, újabb hitelből fedezhetik a drágulást.
A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz Tarlós István jóváhagyásával évtizedekre eladósítja Budapestet. A DK szerint nem a fideszes zsebeket kellene tömni a pályafelújításnál, amikor éppen most költöttünk el hitelből 70 milliárdot egy mai napig nem megfelelően működő orosz metróra. A DK szerint a kormányváltás után az összes korrupciógyanús óriásberuházással együtt a 3-as metró felújítását is ki kell vizsgálni. Elfogadhatatlan, hogy azért fognak fizetni még a budapestiek unokái is, hogy egy légkondi nélküli, idejétmúlt metrón közlekedjenek.
a DK fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…