2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

DK: Újabb vereséget szenvedett a kormány Brüsszelben

Az Európai Bizottság közleményben tudatta, hogy vizsgálatot indított a magyar kormány által bevezetett két adónem kapcsán és a vizsgálat végéig az adók alkalmazását felfüggesztette. Brüsszel most egyértelmű nemet mondott azokra a piac- és versenytorzító intézkedésekre, amelyekkel a Fidesz teljes iparágakat próbált átrendezni a saját gazdasági hátországa kénye-kedve szerint. Mindez persze nem meglepő, hiszen Európában nem szokás a hatalom segítségével helyzetbe hozni a haveri vállalkozásokat.
A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány a reklámadó után most újabb, súlyos vereséget szenvedett el Brüsszelben. A Fidesz korrupt törvényhozásának és felelőtlen kormányzásának valódi vesztesei most is csak a magyar állampolgárok lehetnek, hiszen ha az Európai Bizottság megbírságolja hazánkat, azt nem Orbán Viktor és a fideszes vállalkozók, hanem a magyar adófizetők fogják megfizetni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum