2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Tisztújítás a Jobbik Tokaji Szervezetében.

Tapasztó Márkot a tagság teljes támogatással választotta meg a párt helyi szervezetének élére. Az új elnök megbízatása két évre szól.

A tisztújításon részt vett Jámbor Márk, a Jobbik regionális igazgatója, Pakusza Zoltán, a Jobbik B.-A.-Z. megyei elnöke és Hegedűs Edgár, a Jobbik választókerületi elnöke is.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom a legerősebb ellenzéki párt ma Magyarországon, amely kormányzásra készül. A soron következő választások alkalmával csak a Jobbik jelenthet valódi alternatívát, így a párt – folytatva eddigi munkáját – szeretne minél közelebb kerülni az emberekhez. Egy felelősséggel gondolkodó szervezetnek pedig erre a nevezetes településre, amely a világörökség részét képezi, kellő figyelmet kell fordítania.
A Jobbik Tokaji Szervezete szeretne rászolgálni mindazok bizalmára, akik a múlt évi választásokon egyértelműen jelezték: Tokajban szükség van egy hiteles nemzeti pártra!
A jövőben az itt élők érzékelhetik majd, hogy a helyi szervezet tagjai, aktivistái egyre több időt töltenek közterületeken abból a célból, hogy a lakosság véleményének ismeretében hathatós válaszokat tudjanak adni a város problémáira.
Szervezetünk a helyiek panaszaira, észrevételeire nagy figyelmet fordít majd, hiszen csak a kölcsönös bizalom és széleskörű társadalmi összefogás révén szakíthatunk azokkal a negatív folyamatokkal, amelyek hozadékai az elmúlt évtizedek során felerősödve, egyre inkább sújtják a településünket.

– A Jobbik Tokaji Szervezete –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum