2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Szurkolói kártya nélkül az Üllői úton

Szurkolói kártya nélkül az Üllői úton

A mai napon tárgyalóasztalhoz ült a DVTK és az FTC vezetősége a jövő hétvégi bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban. Örömmel tudatjuk, hogy a tárgyalások eredményeképpen a hazai nézőkkel szemben, a DVTK fanatikusai számára nem kötelező a szurkolói kártya használata a Groupama Arénában sem.
A döntésnek köszönhetően várhatóan újra megtelik majd a vendégszektor az Üllői úton

Mint ismert, a Diósgyőri Stadionban egyetlen mérkőzésen sem kötelező a szurkolói kártya használata, klubunk mindent elkövet annak érdekében, hogy ez az idegenbeli rangadókon is érvényes legyen.

Az OTP Bank Liga második fordulójának leginkább várt mérkőzését jelen állás szerint 2015. július 26-án, vasárnap 18 órától rendezik. A Groupama Aréna vendégszektorának befogadó képessége 1200 fő, a belépők egységesen 2300 forintba kerülnek.

A bilétákat szurkolóink már péntektől megvásárolhatják online, de a szombati DVTK-Vasas találkozó lefújását követően a Diósgyőri Stadion konténerpénztárában személyesen is. Éppen ezért konténerpénztárunk szombaton este addig tart nyitva, amíg szurkolóink részéről igény mutatkozik az FTC elleni mérkőzés vendégjegyeinek vásárlására. A jegyértékesítés a már megszokott helyeken természetesen a következő héten is folytatódik, amennyiben marad szabad hely. A mérkőzésen helyszíni, meccsnapi jegyértékesítés nem lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum