2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

DK: Orbánnak köszönhetjük a szélsőjobb uszítását a Keleti pályaudvarnál

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevű jobbikos fiókszervezet a Keleti pályaudvarnál tartott bevándorlóellenes tüntetést. A NOL videója örökítette meg, hogy a “nem náci” párt “nem náci” szimpatizánsai többek között a “fehér Magyarországot” és a “ledarálunk minden román csecsemőt”  rigmusok segítségével töltötték meg tartalommal a nemzeti-keresztény Magyarország hazafias eszményképét.


Az Európai Unió pénzén ellátott menekültek elleni kormányzati gyűlöletkampány abból a szempontból mindenképpen “sikeres” volt, hogy utcára vitte a szélsőjobbot, amely most bevándorlóellenes gyűlöletbeszéd-sorozatra készül országszerte. A cukiságkampányt most feketében masírozó, felhergelt fajgyűlölők ordibálása szünetelteti a Jobbiknál, ahol nem elégedettek a kormány uszító plakátjaival, mert hát “akaratra lenne szükség”.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány felelőssége, ha a szélsőjobb barbár hordáinak gyűlölet-találkozói tettlegességig fajulnak. A DK szerint ide vezetett a kormányzati uszító-kampány, amely ellenséget csinált minden háborúból menekülő szerencsétlen családból. A DK nem csodálkozik, hogy a Jobbiknál meghiúsult a vadhajtás-mentesítés, hiszen senki sem tudta még levágni a saját fejét.

Gréczy Zsolt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum